Cxense Display

Gratis ugentligt nyhedsbrev

Hver uge opsamler IVÆRKSÆTTEREN ugens vigtigste iværksætternyheder og udsender resumeer i en gratis nyhedsmail fredag kl. 7.00. Du kan tilmelde dig nyhedsmailen her til højre. Der er link til framelding i hver nyhedsmail, du modtager.

Vi har oplevet, at mailen, hvor du bekræfter tilmeldingen til nyhedsbrevet, ender i spamfiltret for nogle, særligt webmail-brugere. Derfor er det en god idé at tjekke dit spamfilter efter tilmelding.  

Spampolitik

Og nej, vi spammer dig ikke med alt muligt andet - vi hader også spam! Vi benytter i øvrigt markedets bedste nyhedsbrev-system, det danskudviklede UBIVOX, som er spamsikret på den måde, at vi ikke kan udsende flere mails til dig, hvis du først har afmeldt nyhedsbrevet. Det er også teknisk tilpasset til alverdens forskellige mailklienter, så nyhedsbrevet ser godt ud, stort set uanset hvilken mailklient du bruger (det er vist lidt af en videnskab, skulle vi hilse at sige). Men det kræver, at du slår html-visning til i din mailklient, for ellers får du blot en kedelig tekst-mail.

Tilmeld nyhedsbrev

Dansk Iværksætter Forening · NOHO · Flæsketorvet 26 · 1711 København V · CVR: 10172942 · redaktion@ivaerksaetteren.dk · info@ivaerksaetteren.dk
Dudal Webdesign