Cxense Display
POLITIK

Iværksættermillioner samler støv i Bruxelles

De 130 millioner kroner, som EU vil spytte i danske iværksættervirksomheder, er indtil videre ikke kommet ud at arbejde, da de danske banker ikke vil lege med. Nu lancerer DIF og Ejerlederne et alternativ til pengeinstitutterne.
POLITIK

Den politiske kæp i vores hjul

Vi er dårligt tjent med, at politikerne står på sidelinien og stikker kæppe i hjulet, når iværksættere kæmper sig vej mod toppen.
POLITIK

Tilbud: Få 9.000 nye iværksættere

Inspiration fra Frankrig kan skabe op til 9.000 nye iværksættere. Økonomien har et massivt behov for den dynamik og de arbejdspladser, som 9.000 driftige iværksættere kan skabe med alle deres ideer. Nogen af dem kan blive vækst-iværksættere, som lige nu råber på risikovillig kapital.
POLITIK

Flere vækstiværksættere med udenlandsk baggrund

Iværksættere med udenlandsk baggrund har svært ved at få gang i væksten, blandt andet fordi mange starter i brancher med høj konkurrence og lav overlevelse. Men sådan behøver det ikke være, skriver vicedir. Anders Hoffmann fra Erhvervs- og Byggestyrelsen.
POLITIK

Socialt og kommercielt entreprenørskab

Flere og flere iværksættere starter virksomhed for at skabe social værdi. Tal fra årets GEM-undersøgelse tyder på, at det kan dreje sig om én ud af tre iværksættere.
POLITIK

Flere vækstiværksættere

Nye fag i skolen og mindre administrativt bøvl. Det er Ny Alliances bud på nødvendige tiltag på iværksætterfronten. For partiet ser iværksætteri og innovation som vejen til økonomisk vækst.
POLITIK

Dansk iværksætterpolitik inspireres af internationale erfaringer

Regeringens økonomiske analyseenhed FORA indgår i et væld af internationale samarbejder for at hente inspiration til dansk iværksætterpolitik. Vi troppede op for at få indblik i en vigtig del af det politiske maskineri.
POLITIK

Krisen kræver fokus på IT

IT kan øge effektiviteten uden at det går ud over kvaliteten. Men der er også behov for flere midler, og her er både offentlige midler og kundesamarbejder blandt muligheder, skriver dir. Tom Togsverd fra DI ITEK.
POLITIK

Virksomhedens drømmekommune

I disse år opfordres iværksættere i stor stil til at løfte blikket mod de globale muligheder. Men prøv et øjeblik at se dig omkring og overvej hvilke lokale forhold, der omgiver din virksomhed. Er din kommune et optimalt udgangspunkt for virksomhedsdrift?
POLITIK

Bred bund skaber nye stjerner

Hvordan får vi flere iværksættere? Under denne overskrift stiller Iværksætteren i hvert nummer et dusin skarpe spørgsmål til et menneske med indflydelse. Susanne Hoeck har talt med Thorkild E. Jensen, der er næstformand i Dansk Metal.
POLITIK

Dyrk iværksætterpotentialet hos kvinder og etniske minoriteter

Folketingsmedlem og SF’er Kamal Qureshi svarer på et dusin skarpe fra Susanne Hoeck. Han ønsker at skærpe sit partis erhvervspolitiske profil og mener blandt andet, at livet skal gøres lettere for iværksætterne.
POLITIK

Politisk slingrekurs skader iværksættere

Fire gennemgribende ændringer på ti år. Det er hvad iværksætterordningen har været udsat for af skiftende erhvervsministre med trang til at profilere sig selv. Resultatet er forvirring, kompetenceflugt og tabte fremtidige arbejdspladser, skriver advokat Bo Vilsgaard i dette nummers kommentar.
Dansk Iværksætter Forening · NOHO · Flæsketorvet 26 · 1711 København V · CVR: 10172942 · redaktion@ivaerksaetteren.dk · info@ivaerksaetteren.dk
Dudal Webdesign