Cxense Display
BOGHOLDERI & REVISION

Skal du bogføre selv eller hyre en bogholder?

For erhvervsdrivende virksomheder er bogføring og regnskab ikke til at komme uden om. Spørgsmålet er: Kan det betale sig at gøre det selv, eller er den bedste løsning at betale sig fra opgaven?
BOGHOLDERI & REVISION

Hvilket økonomisystem skal du vælge?

For nogle virksomheder er økonomisystemet et stykke software til bilagsregistrering. For andre er det selve livsnerven. Inden du vælger, skal du kende dit behov.
BOGHOLDERI & REVISION

Hvad koster en medarbejder?

Nogle virksomheder har brug for ansatte fra første dag, andre venter, til der er gang i omsætningen.
BOGHOLDERI & REVISION

Fra revisor til rådgiver

Det er en udbredt opfattelse hos mange iværksættere, at kontakt til en revisor eller en virksomheds-rådgiver koster en stjernekrig og er en af de omkostninger, man helst ser hælen af. Men faktisk bunder denne opfattelse i en myte fra en svunden tid, hvor revisor alene reviderede og ikke optrådte som iværksætterens aktive sparringspartner. I de senere år har mange revisionsfirmaer ændret tilgang til kunderne og ændret revisors rolle til at skabe merværdi gennem rådgivning.
BOGHOLDERI & REVISION

Regningerne ud - og pengene ind

Fakturaerne skal flyde ud af virksomheden som en lind strøm, efterhånden som arbejdet bliver udført. Forsinket fakturering skader din likviditet og måske også dit omdømme. Her kommer nogle tips til det praktiske.
BOGHOLDERI & REVISION

Når firmaet og privaten deles om anskaffelser

Det er både lovligt og hensigts-mæssigt, at iværksætteres pc’er og andre driftsmidler bruges både privat og erhvervsmæssigt.
Dansk Iværksætter Forening · NOHO · Flæsketorvet 26 · 1711 København V · CVR: 10172942 · redaktion@ivaerksaetteren.dk · info@ivaerksaetteren.dk
Dudal Webdesign