Cxense Display
OUTSOURCING

Sådan får du dine produkter hjem fra Kina - til tiden, og i rette kvalitet og pris

Besparelserne ved at få produceret i Kina kan være forjættende. Men de kan også forsvinde som dug for solen, når leverancen ikke er som lovet og ventet. Kina-ekspert Heidi Larsen forklarer her, hvordan man styrer uden om problemerne.
OUTSOURCING

Husker du at smile i telefonen?

Hvis ikke, så kan det godt betale sig at læse med her. For kender du det, at din telefon ringer uafbrudt, så du ikke når dine opgaver? Eller har du på fornemmelsen, at du taber kunder på ikke at besvare dine opkald? Det kan måske være tilfældet. Ifølge en undersøgelse foretaget af Interresearch’s Danmarkspanel blandt 1579 personer lægger over 77 procent ikke besked på telefonsvareren.
OUTSOURCING

Styr på logistikken

Skal du selv stå for lager og pakning af produkterne som iværksætter – eller skal du lade professionelle logistikfolk om varehåndteringen? Svaret er ikke ligetil, men kommer an på, hvilken type iværksættervirksomhed og hvilke produkter, du har. Vi har spurgt eksperterne hvordan du får styr på et af virksomhedens vigtigste områder.
Dansk Iværksætter Forening · NOHO · Flæsketorvet 26 · 1711 København V · CVR: 10172942 · redaktion@ivaerksaetteren.dk · info@ivaerksaetteren.dk
Dudal Webdesign