Cxense Display
Internationalisering

Denmark in the world

INTERNATIONALISERING

Denmark in the world

Innovation Centre Denmarks har 30 ansatte på seks forskellige kontorer rundt om i verden. Til sammen tilbyder centrene unikke muligheder for danske iværksættere og virksomheder, der vil ud på de globale markeder. Søren Juul Jørgensen er netop startet som executive director i Silicon Valley centret. Iværksætteren har mødt ham til en snak om fremtiden.
INTERNATIONALISERING

Debatindlæg: Oplev verden som digital nomade

I en verden hvor du kan arbejde alle steder, der har en internetforbindelse, er der flere og flere, der bliver fristet af livet som digital nomade. Her kan de arbejde, samtidig med at de rejser jorden rundt og oplever nye kulturer. Hør om mine egne og et par andre danskeres oplevelser som digitale nomader.
INTERNATIONALISERING

Iværksættere & internationale fondsmidler

Dansk ’know how’ inden for landbrug og landbrugsteknologi kan vise sig at være guld værd både for danske og udenlandske iværksættere.
INTERNATIONALISERING

Nøglen til den store nabo i syd

Europas finansielle motor, Europas egentlige magtcentrum og Europas nye jernlady er kendetegnene for vores store nabo i syd.
INTERNATIONALISERING

Hovedstaden: Trækplaster for internationalt iværksætteri?

I en verden, hvor forskellige internationale metropoler, nye vækstlande og nye ’Silicon Valley copycats’ konkurrerer om at tiltrække verdens kreative og innovative elite af iværksættere, er det et must at overveje, hvad vi kan gøre for at beholde og tiltrække ’Born Globals’ til København.
INTERNATIONALISERING

”Lige” over grænsen...

Tyskland ligger for vore fødder, om så må sige, men vil man erobre det kæmpe marked syd for grænsen skal der grundig forberedelse til. Og den danske humor kan man godt lade bliver hjemme.
INTERNATIONALISERING

SCALEit - et kig gennem den store kikkert!

Den 13. januar var mere end 200 fra iværksættermiljøet samlet i Industriens Hus på Rådhuspladsen. Anledningen var, at SCALEit fejrede, at de i marts skal afholde den tiende udgave af SCALEit.
INTERNATIONALISERING

Iværksætter i Silicon Valley?

Iværksætteren har mødt tre succesfulde iværksætter i San Francisco til en snak om netværk, kulturforskelle og økosystemet i Silicon Valley.
INTERNATIONALISERING

Skal virksomheden tænkes nordisk?

Hvad er det lige Norden kan? Hvordan kan det være, at stadig flere virksomheder gerne vil brandes nordisk eller forbindes med Norden? I denne artikel retter vi blikket mod Norden som brandingmulighed for danske iværksættere, der vil ’Go Global’.
INTERNATIONALISERING

123hjemmeside erobrer Europa fra Danmark

Firmaet 123hjemmeside har med enkle midler og små omkostninger ekspanderet kraftigt på de europæiske markeder. Adm. direktør Morten Elk løfter her sløret for den succesfulde internationaliseringsstrategi.
INTERNATIONALISERING

Kvinder smager på succesen

Kvindelige iværksættere netværker både online og offline via det amerikanske netværk “Savor the Success”.
INTERNATIONALISERING

Business Angels redder Silicon Valley ud af krisen

I Silicon Valley har den økonomiske krise vist at tre ting er anderledes end i Danmark: iværksæt- ternes omstillingsparathed, antallet af business angels, samt hele økosystemets evne til at genopfinde sig selv.
INTERNATIONALISERING

”The gate- keepers have lost their keys”

Den 8. december var Lori Webb fra Indspark! i London til bogsignering med Gary Vaynerchuk
INTERNATIONALISERING

Overvejelser om international sourcing

Sourcing kræver både grundig forberedelse og en sikker hånd i implementeringen – ikke mindst når det drejer sig om internationale leverandører.
Dansk Iværksætter Forening · NOHO · Flæsketorvet 26 · 1711 København V · CVR: 10172942 · redaktion@ivaerksaetteren.dk · info@ivaerksaetteren.dk
Dudal Webdesign