Cxense Display
INTERNET

Hvad skal du og dit firma twitte om?

På twitter.com kan du udsende små tekstbeskeder på 140 tegn til dem, der gider høre på dig. Men hvad skriver man, og er det overhovedet til nogen gavn for forretningen? Internetpsykolog Anders Colding-Jørgensen har et bud.
INTERNET

Her er de fede cloud-tjenester

I anden del af artiklen om cloud computing ser vi nærmere på nogle af de mest lovende cloud computing services for iværksættere.
INTERNET

Se din hjemmeside som en pakke vaskepulver

Detaljer har større betydning på din website, end du måske er klar over. Billeder, knapstørrelser, tekster – alt kan optimeres for at sikre dig et højere salg. Morten Vadskær fra Kondomaten.dk fortæller hvordan.
INTERNET

Entrepreneur 2.0 - En gennemgang af tidens hotteste web 2.0 trends og deres potentialer for iværksættere

I de seneste år er der skudt en masse sociale tjenester op på nettet som også giver nye muligheder for iværksætterfolket. YouNoodle, Twitter, Facebook og LinkedIn er nogle af de værktøjer, du bør overveje at inkorporere i din mediestrategi. Men hvordan griber du alle disse muligheder an?
INTERNET

Billige kundeundersøgelser via nettet

Det er både billigt og let at gennemføre en spørgeskemaundersøgelse via nettet. Nogle tjenester er endda gratis. Vi ser på toppen og bunden.
INTERNET

Planket af de store

Amir Salihefendic har udviklet en online to-do-liste med 160.000 brugere, og er hovedudvikler på mikrobloggintjeneten Plurk. Mikael Kristiansen har taget en snak med ham om hvordan man udvikler og markedsfører webtjenester, og om at få sin kode planket af de store....
INTERNET

Sæt det sociale i fokus

Det er et af de helt store modeord for tiden: social. Og det bruges i mange forskellige sammenhænge. De sidste par år ekstra meget, med boomet indenfor de sociale medier. Virksomheden Social-square med sloganet ‘we make participation happen’ vil sørge for at virksomheder får fokus på det sociale element i deres virksomhed med brug af de sociale medier.
INTERNET

Sprouter.com: Et nyt internationalt social media-site for iværksættere

Iværksættere netværker både online og offline via Sprouter.com, der er en mindre støjende, arbejdsfokuseret, iværksætterudviklende nicheudgave af Twitter. Lori Webb er aktiv bruger.
INTERNET

Iværksættere med næsen i sky

Arbejd bedre og fremstå mere professionel ved at bruge cloud computing services.
INTERNET

Online-møder sparer tid og penge

Med et onlinemøde kan kontakten til kunder og samarbejdspartnere forbedres via flere møder – med nul transporttid og nul transportudgift. Claus Fardal fra Team Direct deler ud af sin begejstring.
INTERNET

Hvilke domænenavne skal du sikre dig?

Der er flere og flere muligheder for at købe domænenavne, bl.a. med smarte endelser som .eu og snart også dit helt eget topleveldomæne. Men hvad kan det betale sig at investere i?
INTERNET

Internettelefoni - er teknikken moden?

Det er næppe gået manges opmærksomhed forbi, at man er begyndt at kunne tale i telefon over internettet – billigt eller helt gratis. Vi giver et hurtigt overblik og et forslag til, hvordan du kommer i gang.
Dansk Iværksætter Forening · NOHO · Flæsketorvet 26 · 1711 København V · CVR: 10172942 · redaktion@ivaerksaetteren.dk · info@ivaerksaetteren.dk
Dudal Webdesign