Cxense Display
FREMTID

Iværksætter, forudse fremtiden!

Som fremtidsforsker handler det om at se det, der kommer, være nysgerrig og sortere alt det, du ser. Men at forudse fremtiden er i høj grad også vigtigt for dig som iværksætter, for alting ændrer sig med lynets hast, og nye teknologier gør i dag det mest utænkelige muligt.
FREMTID

Hvordan bliver de studerende erhvervsparate?

CSE (Copenhagen School of Entreprenuership) arbejder for at styrke og udvikle iværksættertalenter på universiteterne og hjælper dem med at afprøve ideer og starte egen virksomhed. CSE bygger desuden bro til de videregående uddannelser og hjælper dem med at inddrage innovation og iværksætteri i undervisningen. Direktør Karina Rothoff skriver i denne første klumme om universiteter, der uddanner fagligt dygtige kandidater, som erhvervslivet ikke mener er klar til at arbejde.
FREMTID

Danmark som udkantsområde

Placerer man sin virksomhed i Danmark, så er væksten andre steder end der, hvor vi ville synes, det var lettest. Danmark er på vej til at blive et udkantsområde i det globale vækstkapløb.
Dansk Iværksætter Forening · NOHO · Flæsketorvet 26 · 1711 København V · CVR: 10172942 · redaktion@ivaerksaetteren.dk · info@ivaerksaetteren.dk
Dudal Webdesign