Cxense Display
Tilbage til blog oversigten
fredag 2. januar 2015 kl. 06:55
Dansk eventmager indtager New York

 - 171,8 KB

Simpel catering og venue-booking er ikke nok. Hvis en virksomhed skal have et event stablet på benene, skal der mere til. Derfor lancerede Ida Krøll den 10. december sin virksomhed EVENTLAND, der er et kreativt og internationalt event- og artist management-bureau med base i New York. Derfra vil hun skabe events i København, New York eller helt tredje byer.

Ida Krøll, der er er uddannet i performence-design fra Roskilde Universitet, vil adskille sig fra de traditionelle eventbureauer ved at kombinere event management, performence design, PR og artist management. Hun er allerede kendt i New York for innovative begivenheder inden for blandt andet grøn energi. Se billeder fra tidligere afholdte arrangementer herunder: 

 - 166,5 KB

 - 93,7 KB

Målet med EVENTLAND er at skabe ekstra værdi for kunden. Hvad enten det er eksponering, indtægter eller at skrive kundens nye historie, og det er netop her, at catering og venue-booking ikke er tilstrækkeligt. Med EVENTLAND vil Ida Krøll visualisere kundens værdisæt i selve eventet!

 

Dansk Iværksætter Forening · NOHO · Flæsketorvet 26 · 1711 København V · CVR: 10172942 · redaktion@ivaerksaetteren.dk · info@ivaerksaetteren.dk
Dudal Webdesign