Cxense Display
Tilbage til blog oversigten
fredag 4. november 2016 kl. 06:46
deemly lancerer version 1.0

 - 117,5 KB
Selve kernen i deleøkonomimarkedet er i fokus for deemly, der på mindre end et halvt år har formået at teste samt indgå aftaler med platforme i både Europa og USA. Nu er deemly 1.0 lanceret.

deemly 1.0 er netop lanceret efter fem måneder med blandt meget andet at teste beta-versionen med brugere og kunder. Teamet fortæller, at der i løbet af disse måneder er kommet en masse god feedback, som er implementeret til lanceringen. Blandt andet kan nævnes, at det er blevet meget lettere at lave en profil, og brugerne kan trække deres scorer ind fra endnu flere platforme såsom GoMore, Airbnb, Trendsales og Upwork. Brugerne kan også personliggøre deres deemly profil, blandt andet med en lille bio, så det bliver endnu lettere at få en idé om, hvem der er i den anden ende af ens online transaktioner.

Stifter og CEO i deemly, Sara Green Brodersen, udtaler til Iværksætteren:
»Vi havde som mål at have 10 kunder i slutningen af oktober, men vi underskrev allerede den 11. kundekontrakt i slutningen af august, hvilket vi er meget stolte af! Og endnu mere spændende, så har vi allerede kunder og kontakt til flere platforme uden for Danmarks grænser.«

For deemly-teamet har allerede på nuværende tidspunkt kunder i Holland og USA, selvom størstedelen af kunderne på nuværende tidspunkt er danske platforme.
»Vi har hele tiden tænkt globalt med vores produkt, og det ser vi allerede nu er det helt rigtige. Det er en meget spændende periode for os,« fortsætter Sara.

deemly er meget klare på, at deres primære fokus i den kommende tid er salg og kundekontakt. Der skal onboardes flere kunder så produkt bliver endnu bedre.

»I takt med, at der kommer flere platforme på, vil deemlys brugerbase desuden vokse eksponentielt, hvilket vil gøre meget for vores community. Derudover vil vi hele tiden udvikle på produktet, så der kommer flere features og sjove add-ons til vores brugere,« fortæller Sara, der er nomineret i flere kategorier til IVÆKSTprisen 2016.


LÆS OGSÅ:
Stem til IVÆKSTprisen 2016

 

 

Dansk Iværksætter Forening · NOHO · Flæsketorvet 26 · 1711 København V · CVR: 10172942 · redaktion@ivaerksaetteren.dk · info@ivaerksaetteren.dk
Dudal Webdesign