Cxense Display
Tilbage til blog oversigten
fredag 27. januar 2017 kl. 06:51
Game Tools bliver en del af Serious Games Interactive

Serious Games Interactive har ved indgangen til det nye år tilføjet Game Tools til familien og får dermed mulighed for at tilbyde flere ydelser især indenfor områder blended games, brætspil og virksomhedsspil.

I over 10 år har Serious Games Interactive været blandt de førende udviklere indenfor området og det er ikke ofte man får muligheden for at kunne tage et skridt ind på et nyt og så spændende område. Løsningerne fra den relativt unge virksomhed Game Tools har været anvendt af store virksomheder som ISS, Arla, DSV, Carlsberg og langt hovedparten af de danske kommuner og regioner. Især spillene Change Navigator og Co-Creator fortsætter med at bidrage til innovation og forandring.

Potentiale i at kombinere digitale og fysiske spil
Direktør og stifter af Serious Games Interactive udtaler: »Vi er glade for at kunne bygge videre på det gode håndværk af læringsspil som er skabt i Game Tools i gennem de sidste fem år. Vi ser især et stort potentiale i at kombinere den digitale og fysiske verden.«

Fysiske brætspil kan noget helt særligt i forhold til åben læring hvor processerne mellem deltagere er helt kritiske. Men samtidig kan det digitale give unikke muligheder for at gøre løsningen mere skalerbar og fleksibel i forhold til indhold, sprog, cases – samt måske endnu mere afgørende – understøtte læringsprocessen før, under og efter med data fra spillene.
Der er store muligheder i at kunne tilbyde sine kunder en endnu bedre rådgivning af hvilke spiltilgange, der giver bedst mening for at løse en given opgave – uanset om det er digitalt, virtuelt eller fysisk vurderer Serious Games Interactive selv, at de nu med Game Tools står bedre rustet end nogensinde.

________________

Vi bragte en spændende 4-siders artikel med interview af de to stiftere af netop Game Tools i Magasinet Iværksætteren #4/2016. Er du blandt de iværksættere, der har meldt sig ind i Dansk Iværksætter Forening får du magasinet 6 gange årligt.

Hvis du ikke allerede modtager Iværksætteren kan du blive medlem og modtage magasinet her.

 

 

Dansk Iværksætter Forening · NOHO · Flæsketorvet 26 · 1711 København V · CVR: 10172942 · redaktion@ivaerksaetteren.dk · info@ivaerksaetteren.dk
Dudal Webdesign