Cxense Display
Tilbage til blog oversigten
torsdag 20. marts 2014 kl. 21:39
Innovativ engangsskraldespand får investorkapital

Efter en rigtig god start og stor efterspørgsel efter DropBucket i 2013, har teamet bag netop modtaget et millionbeløb i investorkapital fra investeringsselskabet Royndin fra Færøerne.

Studerende nytænker affaldshåndtering
DropBucket er en simpel engangsskraldespand specielt egnet til events. Den er fremstillet i genbrugsbølgepap, der efter brug deponeres med indhold. Spanden er foldbar og kan derfor effektivt transporteres og hurtigt opsættes i stort antal. Bag DropBucket står Marie S. Berggren og Heiða G. Nolsøe, som begge studerer på DTU.

Designbeskyttelse og videreudvikling
DropBucket har siden sommer 2013 været til flere festivaler, hvor affaldshåndtering har stor betydning. Efter patentansøgning og en nyligt tildelt designbeskyttelse i Europa, har teamet bag DropBucket netop indgået aftale om investorkapital.

Investeringen er en anerkendelse af den miljøvenlige DropBucket som forretningsskabende virksomhed. Desuden er DropBucket både en praktisk og økonomisk løsning. Royndin, som er datterselskab til livsforsikringsselskabet Liv på Færøerne, har tiltro til konceptet, som DropBucket har udviklet og bliver med investeringen medejer af selskabet.

”Vi er kommet til det helt rigtige tidspunkt for at få tilført investorkapital. DropBucket har været på adskillige festivaler siden i sommers, og vi har fået gode tilbagemeldinger. Vores mål er nu at udbrede vores forretning både i og udenfor Danmark” Siger Heiða G. Nolsøe, medstifter og adm. direktør i DropBucket ApS.

Investorkapitalen skal bruges til videreudvikling af produktet og udbredelse på markedet, hvor miljørigtig og økonomisk affaldshåndtering er på dagsorden.

 

Dansk Iværksætter Forening · NOHO · Flæsketorvet 26 · 1711 København V · CVR: 10172942 · redaktion@ivaerksaetteren.dk · info@ivaerksaetteren.dk
Dudal Webdesign