Cxense Display
Tilbage til blog oversigten
fredag 5. august 2016 kl. 06:57
Fremtidens mobile børnebank, Mymonii, modtager investering på 2. mio. kr.
Fremtidens mobile børnebank, Mymonii, modtager investering på 2. mio. kr.

 - 106,6 KBDen blot et år gamle mobilapp, gør det muligt for forældre at overføre faste lommepenge til deres børn samt oprette opgaver, der kan udløse økonomiske belønninger. Herigennem kan børnene få et overblik over, og lære om, økonomi.

Af Karina Hartmann

Danske fintech-startup MyMonii kommer nu et skridt nærmere deres store vision om at blive fremtidens mobile bank- og betalingsløsning for børn og unge. De har lige lukket en investering på 2 millioner kroner fra tre danske business angels: Jonas Vognsen, Morten Astrup og Michael Schlünssen.

CEO og Founder af MyMonii, Louise Ferslev, udtaler sig om investeringen:
»Vi er virkelig glade for, at det netop er disse tre investorer MyMonii nu får med ombord. De kommer til at bidrage med erfaring fra tre forskellige baggrunde. Lige rundt om hjørnet står vi over for nogle store strategiske beslutninger og jeg glæder mig meget til at træffe dem i samarbejde med de nye investorer og tage MyMonii til nye højder.«

Imponeredne tilslutning allerede
»Vi synes, det er imponerende, hvor langt teamet allerede er nået med produkt og antal brugere. Snitfeltet mellem it og finans er desuden et sted, hvor vores kompetencer kan komme i spil, og så tror vi på, at teamet bagved kan eksekvere det,« lyder det fra de tre investorer.

Investorerne ser meget stort potentiale i MyMonii-løsningen, hvori mellem 300 og 700 børn bliver oprettet hver uge.

»Det vidner om, at behovet er der – nu skal vi bare lave den fedeste løsning til vores brugere,« fastslår MyMoniis CEO og Founder, Louise Ferslev.

 

 

Dansk Iværksætter Forening · NOHO · Flæsketorvet 26 · 1711 København V · CVR: 10172942 · redaktion@ivaerksaetteren.dk · info@ivaerksaetteren.dk
Dudal Webdesign