Internet til din virksomhed

Alle moderne virksomheder har brug for et godt internet. Internettet er i dag blevet noget, vi ikke kan undvære. Det gælder både i det private såvel som i erhvervslivet. Hvis din virksomhed ikke er godt …

Alle moderne virksomheder har brug for et godt internet.

Internettet er i dag blevet noget, vi ikke kan undvære. Det gælder både i det private såvel som i erhvervslivet.

Hvis din virksomhed ikke er godt og stabilt på nettet, så risikerer du at gå glip af en masse. Markedsføringskanaler, sociale medier, salgsplatforme, videoopkald – ja, kort sagt vil hele din online tilstedeværelse være på spil. Og det er alfa og omega for en moderne virksomhed.

Her på siden giver vi dig alt det, du skal vide for at komme godt i gang med at få internet til din virksomhed. Læs med, og land det bedste internet for erhvervskunder i dag.

Find internet, der dækker din virksomheds behov

Det første, du skal gøre, er som virksomhed at afdække dit internet-behov.

Mange tænker, at en lav hastighed er tilstrækkelig til de fleste behov. Og langt hen ad vejen er det også rigtigt nok.

Det kræver selvsagt ikke meget at have internet til at dække grundlæggende handlinger på nettet – opsætte hjemmeside, få annoncerne til at køre, osv.

Men mange glemmer på samme tid den internet-hastighed, det kræver at holde en videokonference med kunderne. At uploade video-klip til hjemmesiden. At sikre, at alle medarbejderne kan være på jeres systemer på samme tid – uden at løbe ind i flaskehalse, ventetider og afbrudte forbindelser.

Du skal derfor gøre op med dig selv hvor stort et behov, du har til din virksomhed. Har du ansatte, som alle skal forbindes til det samme internet? Skal I alle kunne deltage i konferencekald – på samme tid? Og hvad med upload-hastigheder?

Hvis behovet ligger i den lave ende, så kan du formentlig klare dig med en billig bredbåndsforbindelse. Og hvis det modsatte er tilfældet – ja, så bør du undersøge dine muligheder for at få fibernet til din virksomhed.

Undersøg om du kan få fibernet

Hvis du er typen, der ikke ønsker nogen slinger i valsen når det kommer til internetforbindelsen, så er der ét moderne svar på hvilken forbindelse du skal vælge.
Fibernettet.

Fibernet er den moderne internetløsning. Her får du lynhurtigt internet i optiske højkapacitets-kabler. Her er der ingen grænser hvor hvor højt til loftet, du kan få.

Det gode ved fibernet er, at det ikke behøver at være meget dyrere end almindeligt bredbånd. Til gengæld er fibernettet stadig ved at blive udrullet i Danmark – og der er nogle landsdele, der ikke kan drage fordel af det endnu. Derfor bør du undersøge, om din virksomhed kan få internet fra fibernettet der, hvor den ligger. 

Du kan finde et dækningskort her – det viser dig hvor du kan få fibernet, og om du stadig må vente lidt endnu.

Bredbånd dækker stadig de fleste behov

Hvis du er blandt de uheldige virksomheder, der endnu ikke kan få fibernet, så fortvivl ej. Det almindelige bredbåndsnet kan stadig levere internethastigheder i de højere luftlag.

Til gengæld skal du være forberedt på også at komme til at betale en smule mere for det. Høje hastigheder på det almindelige bredbåndsnet belaster nemlig netværket mere end hvis du fik den samme hastighed med fibernet.

Med fibernet får du altså mere hastighed for pengene – men hurtige bredbåndsløsninger er stadig tilgængelige.Du kan finde en glimrende oversigt over dine forskellige muligheder for at få internet til din virksomhed på linket her.